Jaarlijks sterven er zo’n 44.000 Nederlanders aan kanker. Dat is net zoveel als 25% van alle inwoners van Nijmegen. Dit aantal moet omlaag en liever nog willen wij dat kanker in de toekomst niet meer voorkomt. Daarom komt Weijers Riooltechniek als Zakenvriend van het Radboud Oncologie Fonds in actie tegen deze ziekte.

Weijers Riooltechniek deelt de toekomstvisie van vele mensen in de wereld: dat we geen naasten meer verliezen aan kanker. Wat zou het mooi zijn als wij dit met zijn allen voor elkaar krijgen. Daarom draagt Weijers Riooltechniek als Zakenvriend van het Radboud Oncologie Fonds bij om dit waar te maken.

De onderzoekers van het Radboudumc spelen een significante rol in de wereldwijde puzzel om van kanker niet langer een dodelijke ziekte te maken. De onderzoekers doen dit zo snel als zij kunnen. En zo snel als zij hiertoe financieel in staat worden gesteld.

Zakenvriend van het Radboud Oncologie Fonds
Als Zakenvriend van het Radboud Oncologie Fonds zorgt Weijers Riooltechniek ervoor dat talentvolle onderzoekers van het Radboudumc meer baanbrekend onderzoek kunnen doen en daardoor betere zorg en nieuwe behandelingen op het gebied van kanker mogelijk maken. Dit doet Weijers Riooltechniek met een vast maandelijks bedrag.

Zorg voor onderzoek tegen kanker
Als onderneming ook zorgen voor onderzoek tegen kanker? Kijk voor inspiratie en informatie op de speciale actiewebsite van het Radboud Oncologie Fonds: http://actie.radboudoncologiefonds.nl/voorbedrijven