Het bedrijf

Weijers Riooltechniek zorgt altijd voor een spoedige oplossing!

Over ons

Weijers Riooltechniek

Met de jarenlange ervaring van Weijers Riooltechniek is ons bedrijf uitgegroeid tot een begrip in Nijmegen en omstreken. Als erkende certificatie-instelling op het gebied van rioolbeheer en rioolonderhoud verlenen wij u 24 uur per dag, 7 dagen per week diensten, en voorzien wij klanten van voorlichting op het gebied van rioolreiniging en -inspectie.

Echter hebben wij door de jaren heen, ons aanbod flink uitgebreid door tal van andere diensten aan ons pakket toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan alles op het gebied van gladheidbestrijding, maar ook veegdiensten, groenbeheer en het aanbieden van onze 10 meter lange weegbrug. Voor elke dienst geldt dat we veilig en milieubewust te werk gaan, en dat al onze medewerkers in bezit zijn van benodigde certificaten.

GESCHIEDENIS
Opgericht In:

2002

Gevestigd In:

Nijmegen

Hogelandseweg 9
6545 AC Nijmegen

Telefoon: 024 – 345 31 94
Ons team

Meet The Team

Weijers Riooltechniek zorgt voor een spoedige oplossing en beschikt over een unieke 24/7 service. Onze medewerkers staan dag en nacht voor u klaar, en gaan professioneel te werk. Door gebruik te maken van deze service, geniet u van een snelle aanpak, tegen een scherpe prijs.

Johan Weijers

Eigenaar

Mark Hollander

Bedrijfsleider

Job

kam - coordinator en planner

Zoek jij een uitdagende baan?

neem contact op

Martijn

Uitvoerder / Werkvoorbereider

Michel Dulos

Uitvoerder / Werkvoorbereider
Scroll to top