Onze diensten

om u zo snel mogelijk van uw rioolproblemen af helpen.

DIENSTEN

Weijers Riooltechniek

Met de jarenlange ervaring van Weijers Riooltechniek is ons bedrijf uitgegroeid tot een begrip in Nijmegen en omstreken. Als erkende certificatie-instelling op het gebied van rioolbeheer en rioolonderhoud verlenen wij u 24 uur per dag, 7 dagen per week diensten, en voorzien wij klanten van voorlichting op het gebied van rioolreiniging en -inspectie.

Echter hebben wij door de jaren heen, ons aanbod flink uitgebreid door tal van andere diensten aan ons pakket toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan alles op het gebied van gladheidbestrijding, maar ook veegdiensten, groenbeheer en het aanbieden van onze 10 meter lange weegbrug. Voor elke dienst geldt dat we veilig en milieubewust te werk gaan, en dat al onze medewerkers in bezit zijn van benodigde certificaten.

RIOTEC

Bij gebreken aan een afvoer of riolering kan RIOTEC doormiddel van een camera-inspectie defecten en/of schades vaststellen. De geconstateerde defecten en/of schades, denk hierbij aan gebroken/gescheurde leidingen, vetafzetting, afzetting van zeepresten of ingroei van boomwortels,

Bij gebreken aan een afvoer of riolering kan RIOTEC doormiddel van een camera-inspectie defecten en/of schades vaststellen. De geconstateerde defecten en/of schades, denk hierbij aan gebroken/gescheurde leidingen, vetafzetting, afzetting van zeepresten of ingroei van boomwortels, kunnen wij voor u herstellen. Wij maken hier graag een offerte voor.

kunnen wij voor u herstellen. Wij maken hier graag een offerte voor.

RIOTEC

Bij RIOTEC beschikken wij over een exclusieve service van 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Wij komen uw probleem verhelpen, en rekenen binnen een straal van 20 kilometer geen voorrijkosten! Ook kunt u nu gemakkelijk per pin of contant bij de monteur betalen.

WEIJERS & RIOTEC DIENSTEN

RIOOL SERVICES

RIOOLINSPECTIE
RIOOLREINIGING
3D-putinspectie
Kolkenreiniging
Veegdienst
Parkmanagement
Groenbeheer
weegbrug
Ledigen olie- en vetafscheiders
Onderhoud rioolgemalen
Detectie

Riool detectie van riolering aansluiting en controleputten

Herstel

vervanging of aanleg van afvoeren en riolering

Scroll to top